Preacuvioşenie, preacurvie


religie1Cum adică prea-curvie, prea-cuvioasă? Spre ruşinea mea, cu toate că iete acum sunt şi eu în post, cu toate că vegetalele nu mă coafează şi cea mai bună salată e aia de mici cu ceafă de porc şi pastramă de oaie, totuşi nu am înţeles care este treaba cu prea-lucrurile.

Adică e ceva de genul şmecher-preaşmecher? Adică dacă ţi-o tragi cu una, două sau trei tipe este curvie dar dacă ţi-o tragi cu mai mult de patru e preacurvie. Sau dacă ţi-o tragi cu mai mult de două în acelaşi timp e preacurvie? Sau poate că se leagă de starea civilă, adică, dacă ţi-o tragi cu altele e preacurvie. Hm, naşpa, atunci însemnă că dacă o faci cu nevasta e simplă curvie. Nasol, nu merge, e altceva, siiigur. Săr’na mamă.

Părerile sunt împărţite, unul pune problema pe o deficienţă de comunicare, altul spune că te  poţi adresa Lui prin mesageria vocală, altul zice că religia n-ar fi decât o poveste bine vândută. Avem mai apoi şi susţinători ai credinţei şi religiei şi nu mă refer aici la oficiali, a căror susţinere este implicită.  Păreri găsim şi pe forumuri, cum este cel de pe Softpedia că vorba aia Web 2.0 este interacţiune fără restricţii asupra subiectului dezbătut, nu?

Similar, preacuvioasă, adică ea e femeia le-a cam făcut pe toate, merge la biserică, se roagă de trei ori pe zi, ţine post, ştie sfinţii şi rânduielile religioase mai bine decât ştii tu bookmark-urile din browser, deci le-a făcut pe toate, dar aparent nu s-a oprit aici, că de-aia e prea-cuvioasă, ea, ea ce-a mai făcut frate? Că prea ar trebui să fie ceva de rău. Zice-se că ar fi ok concubinajul în biblie, deşi mi-e greu să cred.  Dar dacă ar fi aşa,  să fie preacuvioasa cea care nu şi-o trage şi cu un bărbat cu care nu este măritată?

Da, ţin post, iar articolul ăsta nu este un păcat cu fapta sau cu gândul, este doar o analiză mai mult morfo(lită) decât sintactică. Eu am ales deja credinţa din opţiunile cu sau fără şi am convingerea că singurul păcat din tot articolul ăsta este doar imparţialitatea pe care am vrut-o prezentă între părerile pro şi contra. Părinte am păcătuit.

Totuşi, nu’nţeleg, Doamne iartă-mă, treaba asta cu prea… Tu cititorule, pace ţie,  tu înţelegi?

,

6 răspunsuri la “Preacuvioşenie, preacurvie”

  1. @Stardust: şi mai tare, deci dacă ţi-o tragi cu o curvă e curvie, dacă ţi-o tragi cu una care nu e curvă, e preacurvie. Hmm. Ceva nu e în regulă aici…

    @Inka: lasă că mai ai o grămadă de timp să te răzgândeşti 🙂

Lasă un răspuns