Top 10 ritualuri de împerechere


ritual-imperechereBântuind pe ici pe colo, am dat de topul ăsta făcut de Discovery Science, în care sunt enumerate cele mai interesante ritualuri de împerechere. Este adevărat că la specia umană vom regăsi cele mai diverse ritualuri de împerechere, dar consecvenţa şi perserverenţa unor specii în păstrarea anumitor ritualuri de împerechere, chiar a meritat existenţa unui astfel de top. La noi în specie treaba poate să înceapă cu o întrebare stupidă de genul Cât e ceasul păpuşa?, prin deschiderea geamului de la Bentley vara la Neptun în faţa discotecii etc. La celelalte specii treburile sunt mult mai clare, deci, să începem.

Ritual împerechere 10 – Hipopotamii

Superromantic din fire, masculul hipopotam se strofoacă din greu să-i atragă atenţia femelei şi cum să facă treaba asta mai bine? Foarte simplu, îşi agită coada şi o împroaşcă pe tipă cu balega. Sexxxxeeey ritual de împerechere.

Ritual împerechere 9 – Viermii plaţi

Viermii ăştia oricum hidoşi (flatworm în engleză) sunt hermafrodiţi, ceea ce produce puţină confuzie în cadrul ritualului de împerechere. Cum să facă, cum să facă? Foarte simplu din nou, îşi scot penisurile, se duelează şi câştigătorul este masculul din cuplu.

Ritual împerechere 8 – Musculiţele

Musculiţele (midge) sunt alte înfocate ale sexului cu adevărat sălbatic. În anumite momente ale împerecherii, în aparenţă, partenera îşi sărută partenerul, când, în practică, îi suge hehe, toate fluidele, omorându-l.

Ritual împerechere 7 -Peştii pescari

O specie foarte interesantă de peşti nu? Peştii pescari au şi ei o viaţă sexuală deosebită: masculul se ataşează de femelă în sensul de atîrnă, atîrnător, parazit. Cunoaştem şi exemplare din specia umană. Revenind la peştele pescar, tipu’ trăieşte întreţinut din hrana femelei, iar când ea devine fertilă, ţup şi el la împerechere.

Ritual împerechere 6 -Peştii Cichlid

Micuţii ăştia sunt mai nebunatici ca anteriorii. Având o viaţă acvatică mai zbuciumată, iar masculul descurcându-se de unul singur, el fertilizează icrele femelei în timp ce aceasta le ţine în gură. S-au filmat şi pentru specia umană o grămadă de documentare pe tema asta, dar se pare că femelele nu nasc pui aşa.

Ritual împerechere 5 -Melcii fără cochilie

La melcii fără cochilie, dimensiunea contează dar nu în sensul cunoscut de noi. Scula masculului este fooooarte mare dom’le, aşa că trebuie să-şi găsească o parteneră pe măsură, altfel se poate trezi cu ştuţu’ muşcat.

Ritual împerechere 4 – Şerpii Garter

Ăştia chiar se bagă la orgii, când vine vremea împerecherii, femela emite feromoni care atrag chiar sute de parteneri dornici de sex. Probabil greuţ să-şi dea după aia seama care-i tac’su lu’ fi’su. Tipa după atâta efort poate să păstreze sperma timp de mai mulţi ani până la fertilizare, probabil până se clarifică şerpoiu care trebui să plătească pensia alimentară.

Ritual împerechere 3 -Gândacii Bedbug

Te uiţi la ei şi zici gândaci, dar de fapt, băieţii au lucrat tare frate ca să-şi menţină specia în viaţă. Nu ştiu cum o făceau la început, dar acum, pentru a se asigura de reuşita actului de împerechere, masculul o penetrează pe femelă în abdomen şi ejaculează acolo. Se presupune că asta reprezintă o metodă de adaptare a masculilor la rezistenţa femelelor de a se împerechea. Probabil începuseră şi ele să o bage p’aia cu durerea de cap şi băieţii au rezistat câteva generaţii, după care…

Ritual împerechere 2 -Aricii

M-am mai adresat eu p’aici unora cu arici, dar cred că ar trebui să mă mai gândesc când folosesc apelativul ăsta. Aricii se pare că intră în zona hardcore şi nu se lasă pradă romantismelor ieftine. Pentru ei, ritualul de împerechere începe cu un jet luuuung de urină ce ţinteşte clar femela. Da’ ea, aricioacă! De ce pana mea nu pleacă la altul care n-o pişă?

Ritual împerechere 1 – Caracatiţele

Îţi dai seama ce pipăială e pe astea că d’aia au atâtea tentacule în pana mea. Totuşi se pare că au dus ritualul de împerechere puţin mai departe pentru că în timpul actului, de fapt după ejaculare, penisul masculului se rupe. Auuuu. Se pare că-i creşte altul, dar nu ştiu exact la ce bun, pentru că la scrută vreme după ce şi-o trage, el moare. Probabil că ştie ce soartă tragică îl aşteaptă, dar zice: Îmi bag p*la! şi după aia mai adaugă Mi se rupe!

,

2 răspunsuri la “Top 10 ritualuri de împerechere”

  1. Păi chiar n-aş fi fost capabil să-l fac eu, nici n-ar fi ieşit ca lumea, nici n-ar fi crezut nimeni (sper). Plus că Discovery este o autoritate în domeniu. Mă limitez la a condimenta traducerea ca să fie mai personală…

Lasă un răspuns