Despre bărbaţi şi pisoare


pisoar1Era un banc mai vechi… Vine Dumnezeu la Adam şi la Eva şi le zice. Am două chestii pentru voi. Cine vrea să facă pipi din picioare? Adam: io, io, ioooo, io. Dumnezeu către el. Bine, Evei îi rămân orgasmele multiple… Banc făcut de o femeie evident, dar bun. Oricum, astăzi am fost la o tăiere de moţ şi după şpriţuri repetate, normal că drumurile la baie au început să fie mai dese. Am observat şi mai demult, dar astăzi chiar mi-a atras atenţia un lucru: mulţi bărbaţi, nu folosesc pisoarele. Şi mă întreb, de ce? Prima chestie care-mi vine în minte este legată de dimensiunea  redusă a sculei, dar nu cred că poate fi un argument, pentru simplul fapt că eu îl folosesc şi nu mi se pare că gena lui taică-miu a fost suficient de lungă…Mai ar fi şi varianta că treaba ar fi prea lungă şi da cu ea de pereţi, dar mi-e greu să cred că e valabil pentru atâţia.

Ca să nu mai zic că am auzit de unii care fac pi x 2 stând pe budă, tron, WCu’ sau cum îi mai zici. Dă-o-n pana mea de treabă. Mai bine fac pe mine.

Deci, de ce nu folosesc bărbaţii pisoarele?


6 răspunsuri la “Despre bărbaţi şi pisoare”

  1. Dacă ai făcut cel puţin o dată sex într-un loc public argumentul tău nu stă în picioare. Dacă nu ai făcut-o atunci ar fi interesant să încerci şi apoi să vezi dacă-ţi schimbă scara valorilor intimităţii 🙂

  2. Nici eu nu folosesc pisoarele si nu ma plang de dimensiuni. Pur si simplu sunt pudic. Dar nici nu stau pe WC. Pur si simplu prefer o cabina – e vb de intimitate.

    Am vazut si opusul:) – unu’ care folosea pisoarul intr-o baie, cu usa deschisa catre zona chiuvetelor – comuna = accesibila si femeilor.

  3. Ăsta da argument. Sper totuşi să nu fie chiar aşa grav că nu prea am de gând să fac stând jos… 🙂

  4. Poate mulţi bărbaţi nu folosesc pişoarele ci stau pe WC pentru că ştiu că astfel se diminuează riscul apariţiei cancerului de prostată..Am citit mai demult ceva pe tema asta..

  5. Pare totuşi puţin ciudat, în sensul că evoluţia este cam aşa: făcut în pădure, în interior dar fără cameră separată, în interior cu cameră separată de WC, în interior cu cameră separată de WC unde pentru bărbaţi sunt separate closetele de pisoare. Să nu o luăm înapoi, nu?

  6. Pentru că atît în viaţa reală, cît şi în cea virtuală (internet) se pune din ce în ce mai mult accent pe intimitate.

Lasă un răspuns