Epoca de geață


Îmi aduc aminte când eram copil, și nu prea se purta cu apa minerală, mai mult era treaba de sifonărie, loc din cartier unde socializai permanent datorită cozilor de rigoare, când era mai frig afară trebuia să aducem sifoanele pline în casă, că se pierdea acidul și nu mai mergea să faci nici șpriț, ceea ce era nașpa pentru tata, dar nici sirop din ăla natural 100% făcut din diverse, inclusiv muguri de brad. Eh, ce vremuri Bio 100%. Acum bem alte chestii și dacă citești pe etichetă zici că e vorba de manuale de transformări anatomice.

Mă rog, nu asta vroiam să zic, ideea este că am fost la Carrefour al cumpărături și la apă minerală, feerie pe de gheață, cred că dacă te uitai mai aproape la sticle puteai să vezi Ice Age 4 rulând fără titrare. Păi băi handicapaților, dacă tot ați comis-o, de ce vă mai dați și mari cu sticlele congelate puse în față, frumos la vedere?

Îmi aduc aminte când eram copil, și nu prea se purta cu apa minerală, mai mult era treaba de sifonărie, loc din cartier unde socializai permanent datorită cozilor de rigoare, când era mai frig afară trebuia să aducem sifoanele pline în casă, că se pierdea acidul și nu mai mergea să faci nici șpriț, ceea ce era nașpa pentru tata, dar nici sirop din ăla natural 100% făcut din diverse, inclusiv muguri de brad. Eh, ce vremuri Bio 100%. Acum bem alte chestii și dacă citești pe etichetă zici că e vorba de manuale de transformări anatomice. Mă rog, nu asta vroiam să zic, ideea este că am fost la Carrefour al cumpărături și la apă minerală, feerie pe de gheață, cred că dacă te uitai mai aproape la sticle puteai să vezi Ice Age 4 rulând fără titrare.Păi băi handicapaților, dacă tot ați comis-o, de ce vă mai dați și mari cu sticlele congelate puse în față, frumos la vedere?


Lasă un răspuns