Categorii
Blog

Specia: Coțohârla de bucătărie

cotoharlaUrmare a articolului despre Gherțoiul de lift, o altă specie mi-a atras atenția în fauna urbană și anume Coțohârla de bucătărie. Specimen destul de rar întâlnit în zonele dens populate, coțohârla de bucătărie lasă câteva semne distinctive ce-i semnalează indubitabil habitatul. Eh? Științific, nu?

Ea este cea care, atunci când gătește, bucură pe toată lumea lăsând ușa de la intrare deschisă. Adică degeaba geamul este deschis, hiperventilarea devine necesară mai ales când mâncarea cam duhnește, puțin mai tare decît îi rezistă chiar și ei organismul.

O altă activitate care îi evidențiează calificările este prepararea șnițelelor în jurul orei 23.00, insistând binențeles asupra procesului de bătălie cu carnea. Probabil că face parte din cura psihiatrică de eliminare a frustrărilor, cine știe.

Ultima parte care-i conferă aura deplină de coțohârlă este și scrumatul elegant și foarte precis pe geam având ca finalitate decorarea zen a pervazului vecinului de mai jos. Coțohârlă avem gârlă.

Un răspuns la “Specia: Coțohârla de bucătărie”

Salut http://www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: http://www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *