Specia: Lăbarul de reţea


hackerLăbarul de reţea m-a vizitat zilele astea. Este acel vierme care sparge site-uri care nici măcar nu merită. Adică al meu. Adică, cine pana mea are timp şi energie ca să-mi spargă mie blogul şi să-mi înlocuiască indexul cu un căcat de pagină neagră şi o poză de lăbar prelucrată? Să mai îmi şi spună că am breşe de securitate. Păi labă tristă ce eşti, e un blog bă boule nu bancă sau NASA. Du-te-n p*zda mă-tii şi sparge-ţi coşurile-n baie, nu mai te lega de lucruri personale.

Înţelegeam, dacă aveam vreun blog d’ăsta de trafic serios sau mai ştiu eu ce, dar la mini-bloguleţul ăsta firav, să strici tu inocenţă virgină, să intri cu japca şi cu bocanci înămoliţi de lăbar trist? Mai du-te mă în mă-ta să bei un vin natural şi spală-te pe mâini, coclitu’ p*lii.

Acum că m-am mai răcorit, îmi cer scuze ţie cititorule, mai ales dacă eşti cititoare, dar tu ştii că nu-mi stă în fire să scriu asemenea lucruri, deci larva asta de om chiar a scos ceva din răul meu ascuns. Poate trebuia să-i întorc şi celălalt obraz dar nu sunt suficient de e-vlavios. Trebuia să fiu mai eficient şi să-l descriu succint: făcut din labă, crescut prin labă, ăsta este lăbarul de reţea.

PS: pentru mama lăbarului – Doamnă îmi pare rău, probabil n-aveţi nici o vină.

PS2: până la urmă am zis să le pun şi poza jegoşilor, că poate aveţi şi voi de-a face şi facem o asociaţie de stârpitori de lăbari de reţea de…

labar2


10 răspunsuri la “Specia: Lăbarul de reţea”

  1. Ai uitat sa specifici ca-i virgin si frustrat. Nu prea am prejudecati, dar asta e una in care chiar cred. Gandeste-te la partea buna: putea sa ia un pistol si sa faca un carnagiu la scoala lui.
    Oricum.. sunt dobitoci asa zisii hackeri, crackeri.. sau mai bine „labari de retea”, cum ai zis tu. Au prea mult timp la dispozitie si cred ca fac un bine omenirii spargand site-uri cu programe de care au aflat pe net. Acuma, un om care munceste 9 ore pe zi si mai pierde si 1-2 ore pe drum, eventual mai are si nevasta + copii de intretinut, ar trebui sa-si aloce tot timpul liber securizarii blogului sau, dupa mintea lui creata.

  2. Ai dreptate biliboy. Eu simteam nevoia sa spun cuiva si de asta am scris. De facut, mi-au trecut cateva variante prin cap, dar m-am gandit ca mai bine nu fac nimic.

  3. De cand a aparut omenirea a aparut si uscatura. De aceea e important sa ramanem linistiti si sa nu raspundem la frustrarile lor refulate astfel. Cea mai buna masura e ignorarea lui, astfel frustrarea ramane.

  4. Visio, deja mi-a trecut supărarea. Mă cam deranjează că lucram la un alt proiect şi acolo mi-a cam distrus munca, dar sper să o recuperez totul. Lume, faceţi backup. E ieftin şi bun 🙂

  5. destul de convingator, asa zice…nu te supara prea tare nenea pe „balariile” astea de oameni dar nici nu tre sa ii lasam asa de capul lor nu?

Lasă un răspuns