Striptis în pauză


striptis

Când merg cu băieţii la o băută, mai ne abatem şi pe la bibliotecă = bar de striptis să mai citim o carte = să ne clătim ochiu’, asta din când în când, adică o dată la vreo două-trei luni.

Stiptis problema 1 – Ele

Nimic deosebit aş spune eu şi probabil că mulţi bărbaţi fac chestia asta. Problema pe care am observat-o însă, este ca toate nevestele sau prietenele sunt absolut oripilate de chestia asta. Repet, e vorba de striptis, într-un loc aranjat, nu în vreo speluncă puturoasă, nu vorbim de bordel şi sex pe bani. Bei un pahar de vin şi priveşti la o mlădioasă goală cum se rupe în figuri la bară fixă.

Striptis problema 2 – Noi

Cu toate că nici unul dintre noi nu vrea să-şi supere soţia sau prietena, cu toate că, cel puţin mie îmi este clar că o deranjează pe a mea, totuşi mă duc. Am stat puţin şi m-am gândit că niciodată n-am fost treaz la un bar de striptis, deci deja este clar că şi alcoolul este un factor în treaba asta. Cred că şi psihologia colectivă îşi spune cuvântul, că aşa singur nu cred că m-aş duce vreo dată.

Am definit două probleme la care încă nu am găsit rezolvarea: de ce le deranjează atât de tare pe soţii sau prietene şi de ce continuă soţii sau prietenii să meargă la striptis.

Ai vreo idee?


21 de răspunsuri la “Striptis în pauză”

  1. Raspuns pt. Waven din partea lui Ralucutza : ” Ce faci bebelusule te tii de salutat?” ( sau nu am ghicit bine )
    Pt. Costin, sa stii ca nu am citit ( prea mult ), si abia astept sa mergem la bara dansatoare, sau mai bine zis la fetitele vesele.

  2. @cindy: ai dreptate, nu poti cunoaste cu adevarat pe omul de langa tine tine daca nu ii cunosti si prietenii. E si un proverb „spune-mi cine iti sunt prietenii ca sa iti spun cine esti”.
    Oricum eu am ramas putin surprinsa, ma steptam sa ii vad mai „activi”. Chiar m-am simtit putin stanjenita cand ma gandesc cum se comporta femeile la un numar de striptis masculin. Poate pentru faptul ca barbatii merg mai des la striptis, in timp ce femeile, cele mai multe dintre ele, merg doar o data pe an , se stie de 8 Martie.
    Adevarul e ca nu stiu de ce nu sunt si cluburi dedicate exclusiv femeilor. Au facut televiziuni dedicate exclusiv femeilor, sa faca si cluburi, ce pana mea!

  3. curiozitatea m-a facut sa-l rog sa mergem impreuna. situatia era un pic asemanatoare ca la tine( daca am inteles corect) : necunoastere, banuielei. initial a vrut sa mergem cu gasca „sa linistim fete”, cum spuneau ei. dar in general spiritul de turma la barbati ( fara sa fiu impotriva lor, ba chiar ii ador , fara ei nu stiu ce m-as face) genereaza automat instinctul de conservare si autoaparare, si nu poti vedea fata adevarata a barabatului singur, fara turma lui.

  4. @waven:Inseamna ca tu ai avut noroc sa ajungi intr-un club misto. Zi-mi si mie unde te duci ca sa-l redirectionez si eu pe sotul meu ca ultima data am fost impreuna intr-un astfel de club chiar aici in Ploiesti. A venit una si s-a asezat pe genunchiul lui. De la distanta, poate ca era si destul de intuneric acolo, arata fenomenal, chiar ma intrebam „ce pana mea mananca astea de arata asa de bine? O fi de la bara, ca maine imi montez si eu una acasa.” Dar, pe bune, cand am vazut-o de aproape, avea niste dinti si un nas… de te-apuca mila. Saraca de ea!
    Acum totusi tu ma pui pe ganduri…nu cumva sotul meu m-a dus special acolo ca sa ma convinga ca intr-un astfel de bar nu prea ai ce vedea „de aproape”, in cazul asta :”Saracul de el….”
    Sau poate sa fie si faptul ca studiind tipologia feminina nu ai sa gasesti niciodata o femeie care sa nu ii gaseasca un defect altei femei. Daca e frumoasa, inseamna ca e proasta. Daca are corp frumos, are nasul mare sau parul naspa. Si tot asa…
    Nu stiu ce sa spun dar oricum nu ma inebunesc dupa cluburile de striptis, evident feminin. In schimb dupa cele de striptis masculin…ce frumusei sunt manca-i-ar mamica pe ei de baietei. Nu am vazut nici unul urat pana acum!

  5. @cindy: bine ai venit. Să înţeleg că tu ai fost singură cu soţul la striptis? Eu mă gândeam că nu prea mi-ar veni…
    @maya: nu-s chiar copil, deci bale-mi curg, dar chiar să le trag p-alea de ţâţe, nu e cazul. Era în timpul liceului mai în spate la cinema. Acum priorităţile s-au schimbat, am îmbătrânit…

  6. @maya: ori tu ai văzut prea multe filme ori noi nu mergem la clubul care trebuie 🙂
    @Ralucuţa: sar’na!
    @pauzamea: cercetăm, cercetăm…

  7. femeile sunt oripilate in general de lucrurile pe care nu le inteleg , nu le-au vazut sau simtit vreodata. si totusi..in fiecare dintre noi exista latenta samanta geloziei , mostenita genetic. du-ti sotia la un astfel de bar, dar parerea mea ca prima oara trebuie sa fiti singuri, nu cu colegi, prieteni, gasca mare. inevitabil bisericutele femei-barabti , pot strica si mai rau . si de altfel o duci sa vada , sa inteleaga ,sa te vada, sa te studieze pe tine, nu pe tine in mijlocul prietenilor,sa o studieze pe dansatoare . sigur este tentata sa faca ( copieze)si ea acelasi lucru :)( cand ajunge acasa).atmosfera este deja creata , asa ca … succes.

  8. @pauza mea: acum ca te-ai hotarat sa incerci sa o duci si sotia ta odata sfatul meu este ca atunci cand vei ajunge acolo sa nu fi chiar foarte „trotilat” si sa uiti ca e si nevasta-ta acolo. Nici unei femei nu cred ca i-ar placea sa-si vada partenerul facand masaj „pectoralii” altei femei. Va intelege daca va vedea ca iti curge ceva din coltul gurii ca asta e „Ce-i frumos si lu’ Dumnezeu ii place!”, asta in situatia in care te vei duce intr-un bar de striptis cu exemplare mai de calitate ca exista si posibilitatea sa dai peste dansatoare care desi stau cu fata la tine sa te intrebi ” de ce pana mea imi arata asta fundu’?”

  9. @maya: excelent, excelent. Cum ziceam mai sus, asta o să încerc şi eu. Nici nu-mi pun problema cu cheltuitul a jumătate din salariu la striptis. Consider că 100 RON pe lună ar trebui să fie o limită maximă chiar superdecentă, mai ales pentru că nu i-aş cheltui cu stripteozele ci cu băutura ingerată 🙂

  10. @stardust: chiar i-am propus Ralucuţei să mergem împreună la striptis. Poate aranjez o ieşire cu băieţii şi soţiile planificată pentru finalizare la „bibliotecă”. Poate după asta problema ar dispare de la sine. Sau nu?

  11. @waven: am lucra într-un fel la cauză, dar parcă nu chiar la rădăcină. Eu o să încerc momentan să văd adevărata cauză şi să o rezolv cumva. O să-mi fie uşor având în vedere că Ralucuţa citeşte ce scriu eu p-aici… 🙂

  12. Eu nu sunt deloc oripilata la gandul ca sotul meu se duce la striptis. M-ar deranja totusi sa aflu ca si-a lasat pe acolo jumatate din salariu si acest lucru ar cam afecta bugetul de familie.
    Cred ca cele care sunt oripilate de aceasta idee au o imagine distorsionata creata probabil de filme care prezinta acest subiect intr-un mod , sa zicem putin „exagerat”. Adica, barbatul merge la striptis si dupa ce admira o evolutie la „barna”, „paralele” eventual „sol” ar putea sa beneficieze si de ceva mai mult , cum ar fi sex.
    Problema cu nevestele, prietenele oripilate cred ca s-ar rezolva daca vor merge si ele macar o data ca sa poata vedea despre ce este vorba „in propozitie”.
    Eu, personal asa mi-am rezolvat problema. Am fost de mai multe ori, o data chiar cu sotul meu si a fost super, mai ales cand am ajuns acasa 🙂

  13. Dar oare ce ar gândi bărbaţii dacă soţiile sau prietenele lor s-ar duce din când în când la striptis masculin? 🙂
    Revenind la întrebările tale, am citit de curând o carte foarte interesantă despre diferenţele dintre bărbaţi şi femei. Cartea se intitulează “El e cu minciuna, ea vorbeşte-ntruna“ (Why men lie & women cry) scrisă de Allan & Barbara Pease, Editura Curtea Veche. In carte spunea că pentru bărbaţi privitul femeilor care fac striptis înseamnă ceva, poate destul de mult, şi femeile işi dau seama de acest lucru mai ales că pentru ele striptisul nu prea le spune nimic. O femeie rămâne indiferentă sau cel mult râde văzând un bărbat gol (şi dansănd la o bară!!), pe când bărbaţilor le place şi îi incită asemenea..privelişti.:) De aceea şi există reviste porno cu femei pentru bărbaţi şi mai deloc reviste cu bărbaţi dezbrăcaţi. Chiar circulă o butadă conform căreia “Când un bărbat vede o femeie goală, ramâne trăsnit. Când o femeie vede un bărbat gol, de obicei izbucneşte în râs“.
    O femeie cu siguranta va privi cu mai mult interes o alta femeie comparându-se cu aceasta mai ales dacă aceasta are o înfăţişare frumoasă şi femeile vor încerca mereu să arate bine pentru că bărbaţii sunt atraşi foarte mult de acest aspect. Femeile în schimb caută la un bărbat personalitate, sensibiltate, umor, inteligenţa şi d-abia apoi corp frumos.
    Am întâlnit şi cazuri de femei pe care nu le deranjau faptul că partenerii lor se mai duceau din când în când la striptis pentru că aveau încredere în aceştia şi mai ales în relaţia foarte puternică creată între cei doi de care erau convinse că va rezista indiferent de tentaţiile trecătoare apărute…

  14. @Costin: părerea mea am mai spus-o, ultima dată joi seara! Complotăm împreună pentru a ne schimba obiceiul? Ele-le noastre n-or sa aibă nimic împotrivă, la pariu?

  15. @cris: păi mersul la striptis se întâmplă după băută, iar acolo mergem şi noi ca băieţii. Tocmai asta e ideea, să mergem fără soţii sau prietene…
    @migdal: cu e aia „excita prea tare”?

  16. Pe mine nu m-ar deranja sa se duca partenerul meu la streeptease, de cateva ori l-am insotit si eu.
    De ce continua barbatii sa se duca? Pai ce intrebare e asta, o femeie goala dansand, expunandu-si brut organele sexuale masculului.
    Intrebarea mea e inversa, de ce nu s-ar duce/nu i-ar place unui barbat streeptease, in afara de faptul ca s-ar putea excita prea tare.

  17. La prima problemă nu mă bag, dar la a 2-a răspunsul ţi l-ai dat deja singur: alcoolul. Ai încercat vreodată treaz? 😀

Lasă un răspuns