Problema: comentarii pe pagina wordpress


Tot la jurnalul meu de tată am mai pățit una: pe pagini, comentariile nu apăreau. La articole nu aveam nici o problemă, dar la niciuna dintre pagini nu aveam partea de primit și afișat comentarii. Dacă ai o problemă similară ar trebui să faci doi pași:

 1. să te asiguri că este reală (să verifici în panoul de control, la pagina respectivă, că ai bifată opțiunea permite comentarii…);
 2. dacă tot nu îți apare modulul de comentarii, soluția pe care am aplicat-o eu și a funcționat este să introduc linia de cod <?php comments_template(); ?> care lipsea din template-ul original în fișierul page.php din directorul în care se află tema activă a blogului. Poziția în care am introdus-o a fost în bucla wp, adică înainte de endif-ul buclei. Ca și reper, cam toate template-urile au o linie care începe cu <?php  the_content… după asta, dacă pui linia de cod de mai sus,  ar trebui să fie ok.

Succese.


  4 răspunsuri la “Problema: comentarii pe pagina wordpress”

  1. Multumesc frumos , va recomand sa incercati a doua varianta pentru ca si la mine a mers 🙂 Multumesc din tot sufletul admine ,ai o bere:)

  2. Se stie ca, in urma cu doua milenii, in China nu era pretuit doctorul care trata cel mai bine, ci cel ai carui pacienti nu se imbolnaveau. El era platit atata timp cat pacientii sai erau sanatosi si… fericiti (chiar daca erau mai saraci). Iar pentru a le asigura sanatatea, medicii apelau la regulile de aur ale naturii. Vrei sa fii un om sanatos? Vrei ca medicamentatia ta sa fie „sanatoasa”?
   Incearca sa intri pe http://medicinapopulara.host.org si poate vei gasi raspunsul de mult asteptat.

  Lasă un răspuns