13B


13bCe să fac şi eu azi după prânz, zic să văd un film. Aveam mai multe pe hard şi cum soţia vroia să vadă Anatomia lui Grey, seria asta nouă, am luat laptopul de la servici şi am pus unul dintre filmele pe care le trăsesem de pe torente, că nu am răbdare să văd seriale.  În ultima vreme am tras doar ce avea mai mult de 7 puncte pe IMDB. L-am ales pe 13B, horror, thriller, mistery. Chiar vroiam ceva mai de groază, mai buhuhuu. 13B.  13 B-ăgami-aş picioarele-n el. 13B-ule. Doamne iartă-mă că suntem în bost, ăăă, post.

Băăăăă, deci este indian. Am zis că sunt ţăran prost şi cu prejudecăţi, că parcă şi Slumdog Millionaire era indian şi ăla a fost ok. Băăăă, dar ăsta m-a terminat. Nu-ţi mai zic că am avut şi nişte probleme cu subtitrarea care m-au iritat puţin, dar filmul este de că-cat. Sunt nervos. Nevastă-mea râde de mine. Normal. Pusesem căştile că-mi place să văd filmele cu volumul mai tare şi bebe doarme. Încercam să înjur murmurând cu speranţa că începe acţiunea, da’ când au băgat un cântec d-ăla indian mi-am băgat toate alea-n el şi l-am închis.

Cum paaaaana mea se poate să aibe ăsta 6.8 puncte pe IMDB? Singura variantă ar fi că sunt mulţi indieni prieteni cu actorii şi l-au votat ei. De fapt, varianta este că sunt mulţi indieni, punct. Nu-mi zice că l-ai văzut şi ţi-a plăcut că-ţi pun restricţie pe IP.

Hai că m-am mai liniştit. Şi ca să găsesc şi partea bună a lucrurilor, iete că am scris un post şi mi-au trecut şi nervii. În plus, am văzut că era un review şi pe un blog cu nume rezonant cu filmul ăsta, vorbesc de pulamea.net, fix la doi metrii de locul unde trebuie să doară filmul ăsta. Văd că totuşi a primit un 7 şi de la un român pe moviedesc, thebes7,  frate, soră ce-oi fi, laaaa-săăăăă-neeeee. Denisa-love comentează aici că este un film excepţional. Băăă, băăăă, ţine-mă Doamne, ţine-mă, că abia ce mă liniştisem şi nu-mi stă în fire să înjur lumea, nici măcar pe blog.

Ai vreo experienţă similară? Barem să şterg filmul înainte să încerc să-l văd…


3 răspunsuri la “13B”

  1. Important este că ţi-a plăcut. Mie nu. Şi nu sunt de părere că trebuie să rabd jumătate de film ca să înceapă acţiunea, mai ales că vorbim de un thriller…

  2. Trebuia sa il vizionezi tot, sigur n-ai mai fi ramas la parerea initiala. Filmul este chiar foarte bun, tocmai l-am vizionat aseara. Prima jumatate a filmului si-a lasat timp, ce-i drept, insa pana in final iti dai seama ca totul are sens. Un psycho-thriller mult mai bun decat majoritatea produselor Hollywoodiene din ultimii ani.
    Asteptam un remake prost, cum s-a intamplat si cu The Ring (orig. Ringu) si Mirrors (Zerkalo).

  3. 13B | Pauza mea de relaxare…

    Ce să fac şi eu azi după prânz, zic să văd un film. Aveam mai multe pe hard şi cum soţia vroia să vadă Anatomia lui Grey, seria asta nouă, am luat laptopul de la servici şi am pus unul dintre filmele pe care le trăsesem de pe torente, că …

Lasă un răspuns