Lăbarul de reţea – episodul 2


O specie pe care am mai descris-o şi înainte, adică lăbarul de reţea, şi-a trimis din nou un reprezentant să-mi viziteze blogul. De pe planeta lor Lăbaria Major, a aterizat la mine, cu aceiaşi bocanci jegoşi şi plini putoare şi mi-a hăcuit blogul.

Să mor dacă înţeleg cine naiba are timp şi plăcere să facă aşa ceva. Adică, ok, înţeleg să intre unii la NASA, la Pentagon la bănci, undeva ce reprezintă ori o provocare adevărată, ori o sursă de bani, dar pe blogul meu de ce ai intrat măi handicapatule?

Uite, totuşi încerc să reiau tonul din articolul ăla mai vechi şi nu-mi mai iese. Ah, şiuite că de fapt nu a fost unul singur, a fost o echipă DOS-DZ, păi bine băi organe flaşce, v-aţi şi ales un nume predestinat. Mai bine vă spuneaţi CUR-VZ, că asta sunteţi un cur varză.

Cum internetul este ceva global, să nu scap din vedere varianta că oamenii vorbesc doar engleza aşa că fuck off you low life suckers.

Probabil că trebuia să scriu un post mai constructiv, cu metode de reparare sau alte alea, dar nu am răbdare. Ca idee, am avut o copie de siguranţă şi am suprascris fişierele din rădăcină. Folosesc un plugin util My Easy Backup. Nu uita să faci copii de siguranţă în caz că dă vreun lăbar peste tine, să poţi să faci curat la loc.


2 răspunsuri la “Lăbarul de reţea – episodul 2”

Lasă un răspuns