Magazin online Genti.CLUB – Genti dama


De ce genti dama?

Să îți explic de ce genti dama…

Ralucuța, soția mea iubită, cam începe să iasă ușor din perioada de creștere a celui de-al patrulea pitic al nostru (Vlăduț). Da, patru. Da, știu. Nu, nu suntem de vreo religie specială. Ok, trecând mai departe, ne-am decis că va începe o activitate care să-i permită un program flexibil, o împlinire, cât și un oarecare venit. Uite așa a apărut Genți.CLUB.

Am ales un magazin online de genti dama ca să evităm problemele cu mărimile hainelor. Din câte am înțeles, piața online la noi are clienți ca și clasament pe electrocasnice, electronice, IT, îmbrăcăminte. Ne-am băgat și noi pe nișa genti dama, de pe lângă îmbrăcăminte.

Îmi doresc să am timp să împărtășesc pe aici experiența, pentru că eu sunt cu partea tehnică. Mai precis eu am făcut magazinul online. Și nu pot să nu mă dau mare că am reușit chiar să implementez și plata în siguranță cu cardul.

Este o experiență plăcută, motivantă, împlinitoare. Am început cu gânditul unui logo, apoi un concept, găzduirea, instalat WordPress, Woocommerce, pagini, pluginuri, colaborări pentru articole pe subiectul genti dama etc. Ah, pagina Facebook, cont Twitter, Instagram și YouTube. Ah și reclame haioase. Pe prima deja am pus-o pe facebook.

Am adus și gențile din UK, avem contract cu curierul, urcăm și pozele pe site și dăm drumul la vânzări. Dacă vrei cupoane de reduceri și oferte promoționale, înscrie-te la newsletter. Primele înscrise deja au primit un mic cadou, bagă-te repede.

Așadar, Genți.CLUB – Găsește-ți geanta care vorbește despre tine.

Genti.CLUB - Genti dama, posete, rucsacuri
Genti.CLUB – Genti dama, posete, rucsacuri

PS: și SEO, pentru cine știe. Pentru cine nu, faptul că am repetat și îngroșat aici cuvintele genti dama, nu e întâmplător 😉

PS2: Hai încurajează-ne și tu, că suntem și noi la început de drum: lasă-ne un comentariu, dă un Like la pagina de Facebook, înscrie-te la newsletter, fă ceva! Mulțumiiiiim


2 răspunsuri la “Magazin online Genti.CLUB – Genti dama”

  1. Am vândut magazinul Genți.club de multă vreme, ne pare rău ca aveți probleme. O sa încerc sa îl contactez pe proprietarul actual.

Lasă un răspuns