Urări pentru bizoni, boi şi vaci în trafic


Mă gândeam la campania Bizoni în trafic azi dimineaţă în timp ce mergeam spre servici. Fiind luni, dimineaţa este o maaare plăcere de a sta în coloană. Nu mă pot plânge prea tare pentru că, în momentele când traficul este mai redus, fac 5-10 minute până la servici. Astăzi însă lucrurile nu prea au fost aşa. Am mers binişor la început după care ajung într-o mare coloană, luuuungăăăă de nu i se vedea nici începutul, nici motivul existenţei. Majoritatea stăteam la coadă, la început mai liniştiţi şi apoi din ce în ce mai interesaţi de pronunţia corectă a numelor autorităţilor compentente, în contextul unor înjurături colorate şi pline de spume la colţul gurii.

Cum între coloană şi limita carosabilă din dreapta mai rămăsese un spaţiu suficient pentru bizoni, bivoli, boi, vaci, trierea naturală nu a mai durat mult până a început să apară. Noi umilii, la coadă, ei bovinele depăşind pe dreapta.

Păi să nu le urezi cornutelor o săptămână deosebită, cu realizări majore, cum ar fi:

  • calarea motorului chiar când şi-au dat seama că se kcă pe ei şi vor să ajungă mai repede la destinaţie, în câmp deschis;
  • două-trei pene, după gust, cu roţile pline de nămol, mai ales conducătorilor/conducătoarelor auto îmbrăcaţi cu tricouri sau rochiţe albe;
  • rămasul în pantă, fără benzină şi fără frână de mână funcţională;
  • ruptul pantalonilor în cur pentru reprezentanţii de vânzări care se grăbesc la o întâlnire importantă de afaceri;
  • începutul tumultos al ciclului, la 120 km/h, când vita nu este pregătită cu nici un tampon;

Sunt sigur că mai trebuie să existe şi alte urări. Tu ce le-ai dori specimenelor ăstora?

,

6 răspunsuri la “Urări pentru bizoni, boi şi vaci în trafic”

  1. Ce gingaşă eşti cu ei. Păi asta e de la sine înţeles că doar încalcă legea. Ceva mai adânc din frustrări n-ai? Hai că poţi.

  2. eu am o mare problema cu aia care se baga pe linia de tramvai si dup-aia isi vâră botul in cel mai mic spatiu dintre masini chiar inainte de semafor. dar mult mai tare ma enerveaza cei care ii lasa sa se bage. aia vin, taie coloana kilometrica si intra in fata fara niciun fel de problema, nici un claxon, cat de mic! le doresc bovinelor din trafic carnetele ridicate vreo 2-3 luni, poa’ se mai potolesc.

Lasă un răspuns