Ajutor, mi-am pierdut blogrollu’!


pierdut si gasitM-am mutat eu pe un spaţiu nelimitat, am terminat cu instalatul WordPress-ului din nou, dar am pierdut blogroll-ul. Nu m-am gândit că mutând conţinutul cu export-import, legăturile din blogroll vor fi omise. Ei bine, da. Sunt omise şi eu nu mai am blogroll. L-am pierdut. Şi am mai pierdut şi nişte comentarii care au fost postate chiar între momentul când am exportat baza de date şi cel în care am importat-o pe noul server. Îmi pare rău Stardust, că ale tale erau ultimele., chiar dacă ţie îţi pare bine 🙂

Acum nu-ţi închipui o disperare, că totuşi cu puţină strădanie, găsesc o copie de siguranţă mai veche a bazei de date de pe vechiul server, dar mi se pare că mai bine scriu un post pe tema asta. Vezi waven? Scriu mai des.

Aşa, deci, nu scriu articolul ăsta pentru sfaturi sau apostrofări pentru purtarea mea necorespunzătoare în cadrul procesului de mutare, vreau doar să mi-l refac, cu sugestii din partea ta pentru conţinut. În primul rând mi-ar place să ştiu dacă mă ai în blogroll, că atunci trebuie neapărat să te trec şi eu. În al doilea rând, ce ocazie mai bună ca asta ai tu am eu ca să te adaug la blogrollul meu? Criteriile sunt două: unul subiectiv total, adică să-mi placă blogul tău şi doi, să pui şi tu o legătură către mine. De ceapă, pătrunjel, ţelină sau orice altceva, câtă vreme legătura este în blogroll-ul tău. Te bagi?


4 răspunsuri la “Ajutor, mi-am pierdut blogrollu’!”

Lasă un răspuns