despre


Salut, eu sunt Costin și am început să scriu în pauza mea din 2009. După ce au trecut ceva ani și o grămadă de articole scrise, mă uit cu plăcere în urmă. Și cu mai mare plăcere înainte.

În mai 2016 am făcut o renovare completă la blogul acesta. N-am șters momentan articole, chiar dacă unele dintre ele ar merita. Am schimbat tema, l-am adus la zi.

Am și spus mai clar ce se întâmplă p-aici: Scriu ce vrea pana mea. E pauza mea.

Nu știu dacă te interesează, dar eu scriu. Așa am înțeles că este de bun simț. Lucrez într-o firmă multinaţională, din industria auto, pe o poziţie de management. Nu mă pot lăuda că am mult timp liber. Însă nici nu mă plâng. Am aceleași 24 de ore pe care le-au avut mulți alții care au schimbat și lumea.

obiective pentru pauza mea

Ce îmi propun pentru pauzamea.ro ar fi cam aşa:

  1. să fie o pauză plăcută, relaxantă;
  2. să vezi ce mai e nou în timpul meu liber;
  3. poate te pot ajuta cu ceva…

Nu am obiective SMART, să ajung în doi ani la 5000 de vizite pe lună, cu cel mult 50% bounce rate şi cel puţin la 500 abonaţi pe RSS, pentru că aici scriu ce vrea pana mea 🙂

drepturi în pauza mea

Acest blog este în mod obiectiv, cel mai subiectiv mod în care eu mă exprim asupra lucrurilor.

Dacă te-a deranjat ceva din ceea ce am scris aici, mă poţi înjura direct la comentarii, sau îmi poţi da un mesaj pe pagina de contact.

obligaţii în pauza mea

Te rog să îţi exprimi părerile într-un mod constructiv. Până acum nu am şters nici un comentariu nefiltrat de Akismet ca spam. Nu mă face să stric regula asta.

pauza mea în ze list

Dacă nu știi ce e ze list, nu-ți face probleme. Mie îmi place cum zice că sunt mai bun ca mulți alții, d-asta îl las aici.

Şi cel mai important, indiferent de motivul pentru care eşti aici, îţi mulţumesc pentru vizită.

Dacă vrei să primești un email săptămânal cu ce mai scriu pe blog, adaugă-ți emailul la lista de distribuție.

[mc4wp_form id=”1671″]

Să ne vedem cu bine și nu uita: viața e frumoasă! 🙂

2 răspunsuri la “despre”