Safari în România


safari-in-romaniaGratis oameni buni, gratis. Safari în Romnânia. Şi foarte la îndemână. Astăzi a trebuit să mă duc până la Piteşti. Probabil nimic deosebit ai zice, dar e vorba de un început de călătorie pe DN72 Ploieşti-Târgovişte. Am făcut de câteva ori off-road în Portugalia cu un băştinaş, dar ăla săracul s-a chinuit să ne ducă vreo 250Km din Porto ca să găsim nişte rute intreresante pentru off-road. Îmi pare rău că nu am mai rămas în relaţii ca să-i fac o invitaţie pentru DN72, ar fi profund impresionant. În plus, după zona parcului industrial din Ploieşti poţi să vezi  chiar şi nişte maimuţe, din alea care lucrează pe drum, lângă drum, fac troturul…

Drumul ăsta nu este recomandat minori(e)lor care-şi pot pierde virginitatea datorită grotelor din drum şi a zdruncinăturilor corespunzătorare şi nici persoanelor cu placă dentară  care  le va sări cu siguranţă din gură. M-am şi întors în aceeaşi zi şi mă gândesc să-mi fac o programare la ecograf să-mi identific noua ordine a organelor interne.

Pe o bucată din drum, in dreptul unor linii de tren care traversau drumul naţional, autorităţile au considerat că porţiunea nu se ridică la nivelul aşteptărilor calitative deja constatate pe bucăţile anterioare de drum, aşa că au pus pur şi simplu pământ şi pietriş pentru a acoperi calea ferată. Cum am zis, e gratis şi e safari. Te bagi?


4 răspunsuri la “Safari în România”

  1. Vezi, asta ar fi o altă posibilitate de a folosi frumuseţile patriei, să organizăm concursuri off-road, dar nu pe munţi, chiar pe drumurile naţionale. Străinii nu s-ar prinde că sunt pe asfalt oricum…

  2. Ma bag, ma bag in fiecare zi cand trebuie sa fac off road pe soselele noastre, cand dau intr-o groapa sau in alta, cand trebuie sa ocolesc adevarate cratere sau cand trebuie sa ies in decor cu masina ca nu cumva idiotul care vine pe contrasens sa ma omoare.
    Mai in serios, cand a fost campionatul de off road la mine in judet am fost incantat, putin mai incantat decat de cel de raliu, si m-as aventura cu masina pe tot felul de trasee insa nu permite bugetul si nici pasiunea nu e asa mare.

Lasă un răspuns