Backup la poze, filme si chestii personale


După ce am pățit-o cu pozele pierdute în urma formatării cardului de memorie, ne-am decis că o copie de siguranță a fotografiilor pe care le avem și filmelor de pe camera video nu numai că este de dorit, ci este chiar necesară. Am mai scris și pe DVDuri dar parcă nu așa se face treaba. M-am uitat puțin pe ici pe colo și am ales un hard disk extern de un terra, că nu planific să cumpăr altul prea curând.

Am ales Samsung Story care din punctul meu de vedere este suficient pentru ceea ce ne trebuie nouă și are un preț accesibil (în jur de 350RON). În afară de partea asta informativ-educativă, am introdus articolul în categoria Vara nu-i ca iarna și, de fapt, am pornit să scriu acest articol datorită unei părți din textul manualului de utilizare și anume:

copie-siguranta

Sunt două moduri pentru a face copii de siguranță: 1, 2 și 3. Simpatic. În rest, numai de bine. Și nu uita. Fă-ți copii de siguranță pentru fișierele importante. Sunt din categoria îi duci dorul după ce nu mai ai, așa că ai grijă.


2 răspunsuri la “Backup la poze, filme si chestii personale”

  1. Ai dreptate Mihai, acum că accesul la Internet este atât de răspândit, dă ai fişierele local sau pe reţea este cam acelaşi lucru. Pentru motivul ăsta am făcut şi eu un album foto online.

  2. sau poti sa alegi un serviciu de file back-up online. plecand de la google ai de unde alege destule. asta pentru fisierele exprem de importante la care vrei sa ai acces imediat – oriunde.

Lasă un răspuns