Trage şi mie


Tot din categoria Vara nu-i ca iarna, ambianţă: toaletă bărbaţi, doi şoferi de autobuze vorbind tare. Adică nu e nevoie să vorbeşti în şoaptă la WCu’ că nu e vreo slujbă funerară, dar nici să strigi în gura mare când eşti la 2m de interlocutor. Oricum, sărind peste asta, discuţia era:

– Hai bă, hai bă, zi, îmi tragi şi mie aia pe CD? Hai bă dă-o dracu’!

– Stai bă să văd…

– Hai bă, trage şi mie pe un CD, hai bă, doar p-o parte…


3 răspunsuri la “Trage şi mie”

  1. sunt absolut de acord cu tine nenea; pe de alta parte imi dau seama, cateodata, de relativitatea unor posibile situatii raportandu-ma pe mine la ele; sau altfel spus: numai un noroc chior m-a scutit de situatii jenante; dar mai este si norocul dat de „sus” sa zic asa; daca te nasti intr-un mediu impropriu alfabetului..nu prea e de facut nimic cu „produsul” in sine…

  2. nu ca zic, dar sunt neste cheshtii care scapa omului obisnuit; adica omu` care mai citeste si altceva in afara de cotidiene; de cealalta parte, avem de-a face cu genii, adica ei stiu la ce se gandesc si tot ei ce vorbesc; pe de alta parte sunt unii care abia descopera butoanele; se uita la ele cum ma uitam la o caruta care era in viteza a-1-a pe E68….

Lasă un răspuns